Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής προς Πρωθυπουργό: Oχι στα μνημόνια συνεργασίας με Σκόπια – Τιμήστε τις προεκλογικές σας θέσεις!

Ανοιχτή Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη απέστειλε η Παμμακεδονική Ενωση Αμερικής χτυπώντας το καμπανάκι για την επικείμενη συζήτηση στην Βουλή των Μνημονίων συνεργασίας Ελλάδος- Σκοπίων. Την Επιστολή υπογράφουν ο πρόεδρος της Οργανωσης Δημήτρης Φιλιππίδης και ο επικεφαλής της Επιτροπής του Εθνικού θέματος Δημήτρης Χατζής.

Η Συμφωνία των Πρεσπών ξεσήκωσε και συνεχίζει να ξεσηκώνει την οργή της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων στην πατρίδα και στην ομογένεια.

Μία Συμφωνία για την οποία εμείς σε αντίθεση με τους πολιτικούς παραμένουμε σταθεροί στις απόψεις μας!

Ειχαμε τονίσει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η Συμφωνία αυτη είναι καταστροφική για την πατρίδα μας και συνεχίζουμε να το τονίζουμε!

Ειχαμε επισημανει ότι με την ντροπιαστική αυτή συμφωνία παραχωρούμε την ιστορία, την ονομασία, την γλώσσα σε αυτούς που κατα συρροή καπηλεύονται και παραχαράσσουν την ιστορία της μίας και μοναδικής Μακεδονίας και συνεχίζουμε να επισημαίνουμε και τώρα ακριβώς το ίδιο.

Η Συμφωνία των Πρεσπών την οποία εσείς χαρακτηρίσατε επιζήμια για την πατρίδα, την οποία εσείς καταψηφίσατε και εσείς δηλώσατε ότι θα θέσετε βέτο σε μία πιθανή υποψηφιότητα των Σκοπιανών για είσοδο την ΕΕ, συνεχίζει να αποτελεί μία επικίνδυνη παράμετρο για την πατρίδα μας.

Ζητούμε με τον πλέον εμφαντικό τρόπο, να τηρήσετε τα όσα προεκλογικά λέγατε, ζητούμε με τον πλέον εμφαντικό τρόπο να αρνηθείτε να φέρετε στην Βουλή των Ελλήνων προς υπογραφή τα Μνημόνια Συνεργασίας με τους βόρειους γείτονες των Σκοπίων, καθώς κάτι τέτοιο θα αποτελεί επισφράγιση της απαράδεκτης Συμφωνίας.Οι Σκοπιανοί ακόμα και αυτήν την παράλογη συμφωνία την καταπατούν διαρκώς και δεν έχουμε δει καταγγελίες αυτών των προκλήσεων!

ADVERTISING

Εάν στηρίξετε την Συμφωνία αυτή τότε θα επιβεβαιώσετε τον ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του οποίου όλο αυτόν τον καιρό δηλώνουν προς πάσα κατεύθυνση πως και η ΝΔ ήταν μέσα στο κόλπο.

Οι Έλληνες έχουν ανάγκη από μία Κυβερνηση πατριωτική που θα σεβαστεί την ιστορία και την ιστορική, πολιτισμική και γεωπολιτική πραγματικότητα της περιοχής μας. Μην προδόσετε αυτούς που ζητήσατε την ψήφο τους και υποσχεθήκατε να είστε διαφορετικοί από την Κυβερνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Με την ελπίδα να πράξετε τα αυτονόητα προς την ιστορία, προς την πατρίδα και προς την Μακεδονία μας! Εξάλλου τις κρίσιμες ώρες ειμαστε όλοι Μακεδονες, οπως θα ειμαστε οταν χρειαστεί όλοι Κύπριοι, Βορειοηπειρωτες, Νησιώτες, Πόντιοι, Θρακιώτες!

Το κείμενο Παμμακεδονικης Αμερικής συνυπογράφουν στηρίζουν και μερικές από τις σημαντικότερες Οργανώσεις των Ελλήνων της Αμερικής:

Βασίλης Καυκάς, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας

Κώστας Τσιλφίδης, Πρόεδρος Παμποντιακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ

Δημήτριος Ροζανίτης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας

Κώστας Χανιωτάκης, Πρόεδρος Oμοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Σικάγο

Μιχάλης Αλεξάνδρου, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φλόριδας

Γιάννης Ρεμεδιακης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νοτιοδυτικών Πολιτειών 

Πέθανε ο Νίκος Βατσικούρας, ακούραστος εργάτης της...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ - 30 ΣΕΠ...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Tuesday, 28 September 2021